Op deze website wordt gebruik gemaakt van functionele cookies om de website goed te kunnen laten werken. Zie onze privacy pagina voor meer informatie.

Verzending en Afhalen

LEVERING

Voor bestellingen die via onze website worden geplaatst, geldt dat wij er alles aan doen om uw bestelling zo spoedig mogelijk af te leveren. Mochten we hier onverhoopt niet aan kunnen voldoen, dan wordt u hierover tijdig geïnformeerd. Door middel van email wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Mocht u vragen hebben over de bestelling, kunt u deze via het contact formulier, email of telefonisch aan ons stellen.

 

Verzonden met PostNL en levertijd

Bestellingen worden door PostNL verzonden. Bestellingen die eenmaal door ons aan PostNL zijn aangeleverd worden binnen 24 uur bezorgd, ook op zaterdag. De bestelling worden tot twee keer toe bij u aangeboden door PostNL. Indien de besteling niet afgeleverd kan worden, wordt u hiervan via de Track & Trace status en een achtergelaten bericht in de brievenbus over geïnformeerd. Bij geen geschikte aflevermogelijkheid wordt het pakket afgeleverd bij het dichtstbijzijnde postkantoor of PostNL businesspoint, waar het pakket binnen drie weken kan worden afgehaald. Bij geen gehoor na 3 weken wordt de bestelling teruggestuurd.

 

Track & Trace

Wanneer uw bestelling door ons wordt verzonden ontvangt u daarvan een bevestiging per email. In deze email zit tevens een barcode met een link waarmee u de status van de bezorging kunt volgen. Het barcodenummer begint met een 2S of een 3S en bevat een combinatie van letters en cijfers. Dit nummer kunt u op de website http://www.postnlpakketten.nl/klantenservice/tracktrace/ invoeren door het nummer zonder spaties te voeren. In het vakje ernaast vult u de postcode van het afleveradres in. Dit stelt u in staat een indicatie te krijgen wat de status is en wanneer het pakket bezorgd gaat worden.  

 

Verzendkosten

De verzendkosten zijn de kosten die PostNL rekent voor verzending. Deze verzendkosten worden bepaald aan de hand van het totale gewicht en afmetingen van het totaal aantal artikelen in de bestelling. Een kostenoverzicht hiervan wordt in het orderproces weergegeven.

 

Voor verzending binnen Nederland worden de volgende tarieven gehanteerd, afhankelijk van het gewicht van de bestelling:

 

Order gewicht:          Verzendkosten:

Tot en met 10 kg        € 8,60 (incl. btw)

Tot en met 30 kg        € 14,90 (incl. btw)

Alle pakketten worden verzekerd en met handtekening voor ontvangst verstuurd.

 

Internationale verzendingen zijn mogelijk op verzoek.

 

AFHALEN

Bij het afronden van uw bestelling kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling op te halen bij onze fysieke winkel aan de Jodenbreestraat 94 te Amsterdam. Omdat wij niet alle artikelen en hoeveelheden in onze fysieke winkel op vooraad hebben, is het raadzaam uw bestelling online te plaatsen alvorens onze winkel te bezoeken. Voor deze optie kiest u dan voor de optie: afhalen in de winkel tijdens de orderprocedure. Uw bestelling wordt dan voor u in orde gemaakt, en u wordt per e-mail op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Een bevestiging volgt wanneer deze af te halen is.