Op deze website wordt gebruik gemaakt van functionele cookies om de website goed te kunnen laten werken. Zie onze privacy pagina voor meer informatie.

Disclaimer

De informatie op de site van de The Coffee Gallery is met uiterste zorg samengesteld. Informatie, afbeeldingen, mededelingen die telefonisch of via e-mail verstrekt zijn met betrekking tot alle aanbiedingen en de belangrijkste kenmerken van de producten worden zo nauwkeurig mogelijk (weer) gegeven of gedaan. The Coffee Gallery streeft erna om deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden. Wijzigingen en correcties zijn voorbehouden. Tarieven en voorwaarden zijn mogelijkerwijs aan veranderingen onderhevig.

The Coffee Gallery kan u niet garanderen dat het gebruik van de website en de inhoud daarvan u geheel vrijwaart van virussen en/of andere schadelijke toepassingen. U dient zelf zorg te dragen voor de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen. In iedergeval aanvaart The Coffee Gallery geen aansprakelijkheid voor enige schade die mogelijkerwijs voorzaakt is door het gebruik van de website.

De disclaimer kan ten allen tijde gewijzigd worden. In geval van wijzigingen zullen deze op de website gepubliceerd worden.